Bogdan Chiriţoiu – la conducerea Agenției Europene de Reglementare în Energie

18 nov. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 297

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În timp ce liderul PSD, Viorica Dăncilă, îl cheamă pe Președintele Iohannis la o confruntare directă televizată, echipa de campanie a Președintelui Iohannis anunță că va organiza marți, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, o dezbatere electorală cu jurnaliști, analiști și comentatori politici.

„Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și-a manifestat deschiderea de a asigura un spațiu neutru de desfășurare a unei dezbateri, în contextul apropierii celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din România, pentru buna informare a opiniei publice și pentru cultura democratică a societății românești. Având în vedere anunțul public al candidatului PNL de a organiza o dezbatere cu formatori de opinie, reprezentanți ai mass-media și politologi și în urma dialogului cu echipa de campanie a candidatului Klaus IOHANNIS, propunerea SNSPA a fost agreată. Evenimentul va avea loc marți, 19 noiembrie 2019, într-un spațiu neutru politic, dar, în același timp, reprezentativ pentru societatea românească, respectiv în Aula Bibliotecii Centrale Universitare «Carol I»”, a anunțat, sâmbătă, SNSPA, scrie News.ro.

Monitor Dosare

O altă dezbatere a organizat și fostul ministru al Finanțelor, Orlando Teodorovici, vineri, la ora 12.00, în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din București, unde i-a invitat pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, și pe premierul Ludovic Orban pentru a discuta pe teme importante pentru economia românească.

„Joi, într-o conferință de presă, Eugen Teodorovici, fost ministru al Finanțelor, a afirmat că Florin Cîțu, actualul ministru al Finanțelor, nu știe să citească un buget și că este necesară o dezbatere pe teme importante pentru economia României, lansând invitația. Anterior, Cîțu a declarat, în prima sa conferință de presă ca ministru, că, în ultimii trei ani, economia României a fost condusă după două bugete, după modelul Al Capone, că totul a fost premeditat și a anunțat că va sesiza instituțiile abilitate. El a estimat că astăzi deficitul este de peste 4%”, notează News.ro.

Cum invitația nu a fost onorată de invitați, Orlando Teodorovici a mulțumit „reprezentanților mass-media care au venit la ASE, demonstrând spirit civic și un interes real pentru finanțele țării, ceea ce nu se poate spune și despre Orban sau Cîțu”, mai arată News.ro.

Senatul american votează azi numirea avocatului Adrian Zuckerman în funcția de ambasador al Statelor Unite la București.

„Adrian Zuckerman a primit avizul Comisiei de specialitate a Senatului american pentru a deveni noul ambasador al SUA la București. Acesta a fost propus pentru funcția de ambasador SUA la București de către Președintele american Donald Trump. Zuckerman a fost admis în baroul din New York în anul 1984, în prezent fiind partener al firmei internaționale de avocatură Seyfarth Shaw LLP. Anterior, acesta a deținut funcția de judecător în cadrul Real Estate Board. A emigrat din România în Statele Unite la vârsta de zece ani, vorbind fluent limba română”, notează Cotidianul.

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a anunțat, vineri, că va avea o discuție cu reprezentanții asociațiilor Forumul Judecătorilor” și Inițiativa pentru Justiție”.

„Ministerul Justiției a luat act de Apelul public emis astăzi de asociațiile «Forumul Judecătorilor» și «Inițiativa pentru Justiție», pe care îl va trata cu seriozitate și deschidere spre dialog, în interesul Justiției. În acest sens, Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, va adresa conducerii celor două asociații, în cel mai scurt timp, o invitație la dialog pe temele semnalate în Apel, dar și pe alte subiecte care țin de buna funcționare a Justiției”, a transmis, vineri, Ministerul Justiției, scrie News.ro.

„Asociația «Forumul Judecătorilor din România» și Asociația «Inițiativa pentru Justiție» cer ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, să nu demareze procedurile privind numirea procurorilor șefi înainte ca legislația să fie pusă în acord cu recomandările MCV, GRECO, Comisiei de la Veneția și Consiliului Consultativ al Procurorilor Europeni”, mai scrie News.ro.

Presa mai anunță azi că președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu, a fost ales la conducerea Agenției Europene de reglementare în energie.

„Salut alegerea domnului Bogdan Chirițoiu la conducerea Agenției Europene de reglementare în energie (ACER). Votul dat în această seară este o recunoaștere a competenței profesionale a candidatului propus și a tradiției sectorului energetic românesc, care va fi reprezentat în următorii patru ani în Consiliul de Administrație al ACER”, a anunțat, vineri seară, pe Facebook ministrul Economiei, Virgil Popescu, care îl felicita pe Chirițoiu, notează News.ro.

În finalul Revistei, anunțăm că au început înscrierile pentru a patra rundă a programului „DiscoverEu”, prin care tinerii de 18 ani pot călători gratuit cu trenul în Europa.

„DiscoverEU este o inițiativă a Uniunii Europene, care îți dă posibilitatea de a descoperi Europa prin intermediul unor experiențe inedite. (…) Solicitanții selectați vor primi un permis de călătorie. Cei care vor să se înscrie acum în programul DiscoverEu trebuie să fie născuți în 2001, să fie cetățeni europeni, să completeze un formular online și să răspundă la un chestionar pe site-ul dedicat campaniei. Tinerii care sunt acceptați în program pot călători gratuit până la 30 de zile, în perioada 1 aprilie 2020 și 31 octombrie 2020”, scrie Adevărul.

Conferintele lunii noiembrie
”

Seară frumoasă!

Bogdan Chirițoiu – la conducerea Agenției Europene de Reglementare în Energie was last modified: noiembrie 18th, 2019 by Claudiu Pamuc
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Claudiu Pamuc

Claudiu Pamuc

Este directorul editorial al revistei Legal Point.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter