Black Friday Juridic 2013

11 dec. 2013
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
2.636 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Poate supraevaluată, dar în orice caz mult prea mediatizată, campania importată de peste ocean și-a găsit un bun popas și în zona cărții de specialitate juridică pentru prima dată.

Campanie Craciun UJmag 2020

Lucrăm de ceva timp la funcționalități și automatisme dar întotdeauna se poate mai bine.

Cel mai important câștig este al dumneavoastră, beneficiarii finali ai activității editoriale.

Popularizată subtil și neagresiv, campania a trezit desigur și interesele colegilor noștri din piață, cărora le mulțumesc pentru că au acceptat provocarea generalizând conceptul.

Și da…ujmag.ro a spart toate topurile deruland cea mai valoroasă campanie de la înființare până în prezent, cu peste 400 de comenzi on-line.

Sper să vă regăsiți cât mai mult în motto-ul nostru PROMOȚII ȘI INIȚIAȚIVE UNICE EXCLUSIV PE WWW.UJMAG.RO.

Ce urmează?

Nicolae Cîrstea


Nicolae Cîrstea este, alături de Laura Cîrstea, fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC – PRO UNIVERSITARIA – EDITURA NEVERLAND, acum și al ujmag.ro.

A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din București, în anul 2001.

Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost agent de distribuție al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.

În prezent este director general al acestor companii.

Black Friday Juridic 2013 was last modified: septembrie 7th, 2020 by Nicolae Cîrstea
Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Vă recomandăm:

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter