BDO România anunță promovarea lui Ovidiu Bicu în funcția de Partener în cadrul diviziei Business Restructuring

12 ian. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 34

Cu o experiență de peste 17 ani în consultanță, Ovidiu este membru ACCA și UNPIR și are o vastă expertiză în Restructurare/Insolvență, dar și M&A și Tranzacții, coordonând unele dintre cele mai mari proiecte de insolvență și reorganizare din România.

Prin numirea lui Ovidiu, divizia de Business Restructuring a BDO România ajunge, astfel, la 3 parteneri și își consolidează poziția de top, deținută în piața insolvenței din regiune.

Mă bucur să fac parte dintr-o echipă solidă și performantă, cu realizări de notorietate în domeniul insolvenței și restructurării, și doresc să mulțumesc lui Nic Bălan și Geaninei Oancea pentru că au crezut în mine.

Traversăm încercări fără precedent, care ne arată că numai uniți avem puterea să înaintăm și să creștem. Vom continua să ne menținem aceleași standarde înalte în tot ceea ce facem și să oferim valoare adăugată clienților noștri”, declară Ovidiu Bicu.

Despre BDO România

Prezentă pe piața locală din anul 1992, BDO România are peste 250 de angajați și birouri în București, Cluj, Iași, Timișoara, Sibiu și Chișinău. Având o echipă solidă de specialiști cu experiență într-o gamă largă de servicii și industrii, BDO oferă clienților săi servicii de audit financiar, contabilitate, payroll, business restructuring, taxe, prețuri de transfer, consultanță financiară, juridică și de management. Compania face parte din rețeaua internațională BDO, fondată în 1963, și care deține, în prezent, 1600 de birouri și 91.000 de angajați în 167 de țări.

BDO România anunță promovarea lui Ovidiu Bicu în funcția de Partener în cadrul diviziei Business Restructuring was last modified: ianuarie 12th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter