Baroul Timiș. Platforma internă a Baroului – Aplicația de plată „LibraPay”, noi funcțiuni

26 feb. 2021
Vizualizari: 578

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-timis.ro), Decanul Baroului Timiș, av. dr. Sergiu I. Stănilă, a informat asupra introducerii unor noi funcțiuni pentru aplicația LibraPay, care funcționează integrată în platforma internă a Baroului.

Redăm, în continuare, informarea:

Dragi Colegi,

Aplicația de plată LibraPay care funcționează integrată în platforma internă a Baroului Timiș a fost dezvoltată și oferă noi funcțiuni, respectiv:

1. posibilitatea de plată către Baroul Timiș a altor sume de bani, pe lângă contribuția lunară datorată bugetului Baroului Timiș/UNBR, respectiv:

– contravaloarea abonamentului la programul legislativ SINTACT;

– contravaloarea legitimației de avocat;

– contravaloarea delegațiilor avocațiale tipărite;

– contravaloarea contractelor de asistență juridică tipărite;

– taxele datorate pentru diferite operațiuni, respectiv taxă suspendare la cerere, taxă ridicare suspendare la cerere, taxă ridicare sancțiune suspendare, taxă deschidere punct de lucru.

2. posibilitatea de plată către Filiala Timiș a CAA a altor sume de bani, pe lângă cota lunară datorată bugetului Filialei Timiș a CAA, respectiv:

– orice sume datorate cu orice titlu bugetului Filialei Timiș a CAA.

În cazul Filialei Timiș a CAA este implementată posibilitatea calculării și achitării cotelor datorate pentru lunile anului 2020, distinct față de cotele datorate pentru anul 2021, având în vedere că baremurile minime, maxime, precum și cuantumurile pragurilor valorice sunt diferite.

DECAN,

Avocat dr. Sergiu I. STĂNILĂ

 

Sursa informației

🔔Vezi și Baroul Timiș. Ordinea de zi a ședinței Consiliului din data de 23 februarie 2021

Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II
Baroul Timiș. Platforma internă a Baroului – Aplicația de plată „LibraPay”, noi funcțiuni was last modified: februarie 26th, 2021 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: