Baroul Timiș. Platforma internă a Baroului – Aplicația de plată „LibraPay”, noi funcțiuni

26 feb. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 89

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-timis.ro), Decanul Baroului Timiș, av. dr. Sergiu I. Stănilă, a informat asupra introducerii unor noi funcțiuni pentru aplicația LibraPay, care funcționează integrată în platforma internă a Baroului.

Redăm, în continuare, informarea:

Dragi Colegi,

Aplicația de plată LibraPay care funcționează integrată în platforma internă a Baroului Timiș a fost dezvoltată și oferă noi funcțiuni, respectiv:

1. posibilitatea de plată către Baroul Timiș a altor sume de bani, pe lângă contribuția lunară datorată bugetului Baroului Timiș/UNBR, respectiv:

– contravaloarea abonamentului la programul legislativ SINTACT;

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

– contravaloarea legitimației de avocat;

– contravaloarea delegațiilor avocațiale tipărite;

– contravaloarea contractelor de asistență juridică tipărite;

– taxele datorate pentru diferite operațiuni, respectiv taxă suspendare la cerere, taxă ridicare suspendare la cerere, taxă ridicare sancțiune suspendare, taxă deschidere punct de lucru.

2. posibilitatea de plată către Filiala Timiș a CAA a altor sume de bani, pe lângă cota lunară datorată bugetului Filialei Timiș a CAA, respectiv:

– orice sume datorate cu orice titlu bugetului Filialei Timiș a CAA.

În cazul Filialei Timiș a CAA este implementată posibilitatea calculării și achitării cotelor datorate pentru lunile anului 2020, distinct față de cotele datorate pentru anul 2021, având în vedere că baremurile minime, maxime, precum și cuantumurile pragurilor valorice sunt diferite.

DECAN,

Avocat dr. Sergiu I. STĂNILĂ

 

Sursa informației

🔔Vezi și Baroul Timiș. Ordinea de zi a ședinței Consiliului din data de 23 februarie 2021

Original Black Friday pe UJmag.ro!
Baroul Timiș. Platforma internă a Baroului – Aplicația de plată „LibraPay”, noi funcțiuni was last modified: februarie 26th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter