Baroul Timiș. Invitație la Balul Vienez

12 nov. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 220

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-timis.ro), Baroul Timiș a publicat un comunicat prin care invită doritorii să ia parte la Balul Vienez de la Timișoara, care va avea loc în data de 22 noiembrie 2019.

Balul este rezultatul Parteneriatului încheiat între Fundația Hațegan și Baroul Timiș, cu scopul de a crea un eveniment caritabil, în beneficiul United Way România, sub patronajul Ambasadei Austriei și a Primăriei din Viena. Cei care vor să ia parte la a opta ediție, sunt așteptați în Sala Operei din Timișoara.

Pentru a lua parte, fiecare participant se poate înscrie pe website-ul evenimentului, www.balul-vienez.ro, alegând opțiunea pe care o dorește.

Membrii Baroului Timiș beneficiază de o reducere de 10% la fiecare dintre sumele pentru care se poate opta pe website.

 

Pentru a vizualiza anunțul, vă rugăm, urmați sursa informației.

 

Sursa informației

Baroul Timiș. Invitație la Balul Vienez was last modified: noiembrie 12th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter