Baroul Timiș. Implementarea unei noi rubrici dedicate avocaților cu sediul secundar în raza Baroului Timiș

24 iun. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 100

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-timis.ro), Baroul Timiș a publicat un comunicat prin care informează despre implementarea, începând de miercuri, 24 iunie 2020, a unei noi rubrici, pe site-ul Baroului Timiș, dedicată avocaților cu sediul secundar în raza Baroului.

Astfel, în cadrul acesteia vor putea regăsi informații, precum: numele și prenumele avocatului, numărul de telefon, adresa de e-mail, forma de exercitare a profesiei, modalitatea de exercitare a profesiei etc.

De asemenea, avocații cu sediul secundar au acces la platforma internă, la toate funcțiile acesteia, cu excepția Serviciului de Asistență Judiciară (avocații pot face parte din SAJ numai în cadrul baroului de care aparțin) și, respectiv, a aplicației de plată online a contribuției lunare la bugetul CAA (datorată filialei CAA din care fac parte).

Totodată, avocații cu sediul secundar în raza Baroului Timiș pot utiliza aplicația de plată online a cotei datorată bugetului Baroului Timiș, iar, pe măsură ce vor fi înscriși în baza de date, avocații în cauză vor primi un e-mail de informare în acest sens, cu menționarea userului și a parolei de acces la platforma internă (care poate fi ulterior personalizată).

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Baroul Timiș. Ordinea de zi a ședinței Consiliului din data de 23 iunie 2020

Baroul Timiș. Implementarea unei noi rubrici dedicate avocaților cu sediul secundar în raza Baroului Timiș was last modified: iunie 24th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter