Baroul Timiș. Hotărârea Consiliului nr. 23/29.09.2020

1 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 119
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-timis.ro), Baroul Timiș a publicat Hotărârea nr. 23/29.09.2020 a Consiliului Baroului Timiș prin care este adoptat Regulamentul pentru desfășurarea Adunării Generale a membrilor cu drept de vot a Baroului Timiș, pentru alegerea organelor de conducere ale Baroului Timiș, prin vot electronic.

Redăm, în continuare, conținutul Hotărârii:

„1. Se aprobă Regulamentul pentru desfășurarea Adunării Generale a membrilor cu drept de vot a Baroului Timiș, pentru alegerea organelor de conducere ale Baroului Timiș, anexa 1 la prezenta hotărâre.

2. În cadrul Adunării generale de alegere a organelor de conducere a Baroului Timiș – Decanul Baroului Timiș, 1 membru al Consiliului Baroului Timiș, 3 membri ai Comisiei de Cenzori a Baroului Timiș, 7 membri ai Comisiei de Disciplină a Baroului Timiș – care se va desfășura în luna noiembrie/decembrie 2020, votul se va desfășura prin mijloace electronice, conform Regulamentului indicat la pct. 1, precum și mențiunilor din prezenta hotărâre (Anexa 2).

3. „Vot electronic BTM” este un modul funcțional integrat în website-ul și platforma internă a Baroului Timiș. Rolul acestui modul este acela de a asigura exercitarea dreptului la vot, în mediul online, pentru toți avocații din cadrul Baroului Timiș, conținând garanții cu privire la securitatea și corectitudinea procesului de vot și de respectare a secretului votului în cazul adunării generale de alegere a organelor de conducere a baroului.

4. Pentru a asigura secretul votului, precum și securizarea în mediul online, modulul „Vot electronic BTM” folosește date și funcționalități atât din platforma internă a Baroului Timiș (denumită în continuare Pi-BTM), cât și din aplicația de trimitere email-uri a Baroului Timiș (denumită în continuare Am-BTM), după cum urmează:

4.1. Manager-ul Pi-BTM configurează sesiunea de vot cu următorii parametrii: serie unică (generată automat de forma „VE-BTM-1”), titlu, data în care va fi deschisă sesiunea de vot și detalii, după care se adaugă buletinele de vot și opțiunile aferente acestora. O dată configurată sesiunea de vot, Pi-BTM va aloca automat, sesiunii, o cheie unică (25 caractere generate aleator), cheie valabilă doar în ziua votului.

4.2. Managerul Pi-BTM adaugă cu un singur click, toți avocații cu drept de vot în cadrul Am-BTM, într-o listă unică, unde fiecărui avocat i se va aloca o cheie unică de acces (13 caractere generate aleator).

5. După configurarea sesiunii de vot și adăugarea avocaților în Am-BTM, fiecare avocat va primi o invitație (de tip email), pe adresa de email deja existentă în Pi-BTM. Invitația va conține un link unic (mascat sub forma unui buton cu mesajul „Accept invitația”), care va conține cheia unică a sesiunii (generată automat în Pi-BTM) și cheia unică avocatului (generată automat în Am-BTM).

6. Avocatul acceptă invitația prin click pe butonul cu mesajul „Accept invitația”. O dată acceptă invitația, modulul de vot electronic verifică cheile unice de acces, atât în cadrul Pi-BTM cât și în cadrul Am-BTM. În urma verificării avocatul va fi redirecționat automat către pagina de autentificare a aplicației de vot și va primi un email cu datele de autentificare, sub forma de utilizator unic (7 caractere generate aleator) și parolă unică (15 caractere generate aleator), cu care va putea accesa aplicația de vot și pe baza cărora se vor înregistra voturile pentru fiecare buletin în parte.

7. Prezenta hotărâre conține 2 Anexe și se comunică Decanului Baroului Timiș, Secretariatului Baroului Timiș, Serviciului de Contabilitate al Baroului Timiș.

8. Prezenta hotărâre se publică în extras pe www.baroul-timis.ro, cu anonimizarea parțială a datelor cu caracter personal.”

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Baroul Timiș. Ordinea de zi a ședinței Consiliului din data de 29 septembrie 2020

Baroul Timiș. Hotărârea Consiliului nr. 23/29.09.2020 was last modified: octombrie 1st, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter