[UPDATE: Av. dr. Sergiu I. STĂNILĂ, Decanul Baroului Timiș pentru mandatul 2020-2024] Baroul Timiș. Alegerea organelor de conducere – Decembrie 2020

3 dec. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 341
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 3 decembrie 2020: Av. dr. Sergiu I. STĂNILĂ, Decanul Baroului Timiș pentru mandatul 2020-2024

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-timis.ro), Baroul Timiș a publicat rezultatele alegerilor Organelor de Conducere ale Filialei Timiș a CAA și ale Baroului Timiș, care au avut loc în data de 2 decembrie 2020, prin vot exprimat prin mijloace electronice, în intervalul 00:00-20:00.

Astfel, conform Hotărârii Adunării Generale de Alegere a Organelor de Conducere ale Baroului Timiș din data de 2 decembrie 2020, av. dr. Sergiu I. STĂNILĂ este Decanul Baroului Timiș pentru mandatul 2020-2024.

Rezultatele alegerilor Organelor de Conducere ale Filialei Timiș a CAA pot fi vizualizate aici, iar rezultatele alegerilor Organelor de Conducere ale Baroului Timiș, aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 2 decembrie 2020: Procesul-verbal al Comisiei de numărare a voturilor

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-timis.ro), Baroul Timiș a publicat procesul-verbal al comisiei de numărare a voturilor, care a avut loc în data de 2 decembrie 2020, prin vot exprimat prin mijloace electronice, în intervalul 00:00-20:00.

Procesul-verbal poate fi vizualizat aici, iar raportul sesiunii de vot, aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 26 noiembrie 2020: Validare candidaturi

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-timis.ro), Baroul Timiș a publicat Hotărârea Consiliului nr. 29/26.11.2020 de validare a candidaturilor depuse pentru alegerile care vor avea loc în Adunarea Generală a Avocaților din Baroul Timiș și, respectiv, a membrilor Filialei Timiș a CAA, care vor avea loc în data de 2 decembrie 2020, prin vot exprimat prin mijloace electronice, în intervalul 00:00-20:00.

Hotărârea Consiliului nr. 29/26.11.2020 poate fi vizualizată aici.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 20 noiembrie 2020: Depunere candidaturi

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-timis.ro), Baroul Timiș a publicat declarațiile de depunere a candidaturilor și înscrisurile însoțitoare, pentru candidații înscriși în alegerile pentru Organele de Conducere a Baroului Timiș și Adunarea Generală a Filialei Timiș a Casei de Asigurări a Avocaților, care vor avea loc în data de 2 decembrie 2020, prin vot exprimat prin mijloace electronice, în intervalul 00:00-20:00.

De asemenea, conform art. 10 alin. (5) și (6) din Regulamentul pentru desfășurarea Adunării Generale a membrilor cu drept de vot a Baroului Timiș, în ședința din data de 26 noiembrie 2020 Consiliul Baroului Timiș va verifica următoarele elemente:

– calitatea de avocat a candidatului;

– vechimea necesară funcției pentru care candidează;

– absența stării de suspendare din exercițiul profesiei a fiecărui candidat;

– inexistența datoriilor scadente la taxele și contribuțiile stabilite pentru formarea bugetului U.N.B.R. și al baroului, precum și a fondurilor Casei de Asigurări a Avocaților din România și ale filialelor, urmând a valida sau, după caz, va invalida fiecare candidatură în parte.

Candidaturile pot fi vizualizate aici.

De asemenea, declarațiile de depunere a candidaturilor și înscrisurile însoțitoare pot fi vizualizate aici și aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.baroul-timis.ro), Baroul Timiș a convocat Adunarea Generală a Avocaților pentru alegerea Organelor de Conducere a Baroului Timiș și Adunarea Generală a Filialei Timiș a Casei de Asigurări a Avocaților, care vor avea loc în data de 2 decembrie 2020, prin vot exprimat prin mijloace electronice, în intervalul 00:00-20:00.

Redăm, în continuare, ordinea de zi:

Adunarea Generală a Avocaților pentru alegerea Organelor de Conducere a Baroului Timiș:

1. Alegerea Decanului Baroului Timiș.

2. Alegerea unui număr de 1 (un) membru al Consiliului Baroului Timiș.

3. Alegerea membrilor Comisiei de Disciplină a Baroului Timiș (7 membri).

4. Alegerea membrilor Comisiei de Cenzori a Baroului Timiș (3 membri, din care cel puțin unul să aibă studii economice).

Adunarea Generală a Filialei Timiș a Casei de Asigurări a Avocaților:

1. Alegerea membrilor Consiliului de Administrație al Casei de Asigurări a Avocaților Filiala Timiș (5 membri, din care 4 avocați în activitate și unul pensionar al sistemului propriu de pensii și alte drepturi de asigurări sociale ale avocaților).

2. Alegerea membrilor supleanți ai Consiliului de Administrație al Casei de Asigurări a Avocaților Filiala Timiș (3 membri, din care doi avocați în activitate și unul pensionar al sistemului propriu de pensii și alte drepturi de asigurări sociale ale avocaților).

3. Alegerea membrilor Comisiei de Cenzori a Filialei Timiș a Casei de Asigurări a Avocaților (3 membri, dintre care doi avocați în activitate și un avocat pensionar).

De asemenea, Consiliul va face public, pe site-ul web al baroului, cu cel puțin 30 de zile înaintea datei adunării generale în care va fi utilizată procedura de vot electronic, regulamentul privind utilizarea sistemului electronic de votare.

Totodată, dacă, la prima convocare, numărul legal de participanți nu este întrunit, Adunarea Generală a Avocaților pentru alegerea Organelor de Conducere a Baroul Timiș și Adunarea Generală a Filialei Timiș a Casei de Asigurări a Avocaților se reconvoacă în data de 4 decembrie 2020, prin vot exprimat prin mijloace electronice, în intervalul 00:00-20:00.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Baroul Timiș. Ordinea de zi a ședinței Consiliului din data de 27 octombrie 2020

[UPDATE: Av. dr. Sergiu I. STĂNILĂ, Decanul Baroului Timiș pentru mandatul 2020-2024] Baroul Timiș. Alegerea organelor de conducere – Decembrie 2020 was last modified: decembrie 4th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter