Baroul Iași. Workshop „Implicațiile legislației fiscale asupra profesiei de avocat” (7 septembrie 2022)

30 iun. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 63
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul Iași a publicat un anunț cu privire la susținerea unui eveniment, sub forma unui workshop, cu tema „Implicațiile legislației fiscale asupra profesiei de avocat”, în colaborare cu Administrația Județeană a Finanțelor Publice Iași (AJFP), în data de 7 septembrie 2022. Evenimentul va fi o întâlnire interactivă între avocați și reprezentanții AJFP Iași.

Astfel, evenimentul va aborda teme precum:

Campanie Craciun UJmag 2020

− Clarificarea unor aspecte ce țin de obligațiile fiscale pe care le au avocații ca orice contribuabil;

− Lămurirea unor aspecte neclare din legislația fiscală ce determină interpretări diferite asupra situației încadrării unor anumite cheltuieli ca fiind deductibile sau nu;

− Aspecte tehnice asupra modului de achiziționare a unor bunuri mobile sau imobile cu referire la: perioada și modul de amortizare, înregistrarea în contabilitate a unor bunuri achiziționate de la persoane neînregistrate fiscal (ex. achiziții din târguri);

− Modul de completare a ordinelor de deplasare, a rapoartelor de activitate atunci când se prestează activitate în baza unui abonament orar etc.

Evenimentul va avea loc la Hotelul Internațional – Sala Belvedere, iar locurile sunt în limita a 30 de persoane.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesași sursa informației.

(Copyright: freepik.com)

Sursa informației

Mesajul Decanului Baroului București, av. Ion Dragne, de Ziua Avocatului Român – 24 iunie 2022

Baroul Iași. Workshop „Implicațiile legislației fiscale asupra profesiei de avocat” (7 septembrie 2022) was last modified: iunie 30th, 2022 by Universul Juridic
Monitor Dosare

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.