[Update: Regulament organizare alegeri – CAA] Baroul Iași. Adunare Generală Ordinară – Baroul Iași și CAA Filiala Iași – 7 mai 2021

12 apr. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
34 views

Update: Regulament organizare alegeri – CAA

Baroul Iași a publicat Regulamentul pentru organizarea alegerilor organelor de conducere ale Filialei Iași a Casei de Asigurări a Avocaților, din cadrul Adunării Generale a filialei din data de 7 mai 2021.

Regulamentul este disponibil aici.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (barouliasi.ro), Baroul Iași a publicat convocatorul privind Adunarea Generală ordinară a avocaților din Baroul Iași și convocatorul privind Adunarea Generală ordinară a Filialei Iași a Casei de Asigurări a Avocaților din România, adunări care se vor desfășura prin mijloace electronice la data de 7 mai 2021.

Adunarea Generală ordinară a avocaților din Baroul Iași are următoarea ordine de zi:

1. Aprobarea raportului de gestiune și de gestionare a patrimoniului Baroului Iași pentru anul 2020 (Darea de seamă contabilă 2020);

2. Aprobarea Proiectului bugetului de venituri și cheltuieli al Baroului Iași pentru anul 2021;

3. Alegerea delegaților Baroului Iași la Congresul avocaților 2021 (5 delegați).

Adunarea Generală ordinară a Filialei Iași a Casei de Asigurări a Avocaților are următoarea ordine de zi:

1. Aprobarea raportului de gestiune și de gestionare a patrimoniului Filialei Casei de Asigurări a Avocaților din România Iași pentru anul 2020 (Darea de seamă contabilă 2020);

2. Aprobarea Proiectului bugetului de venituri și cheltuieli al Filialei Casei de Asigurări a Avocaților din România Iași pentru anul 2021;

3. Alegerea membrilor consiliului de administrație al Filialei Casei de Asigurări a Avocaților din România Iași precum și membrii supleanți.

Astfel, materialele supuse aprobării vor fi transmise prin e-mail tuturor membrilor Baroului Iași și ai Filialei CAAR Iași. De asemenea, aceste materiale vor putea fi consultate de către membri în timpul programului de lucru.

Totodată, înscrierea candidaturilor pentru delegații la Congresul avocaților, precum și pentru Consiliul de administrație al Filialei CAAR Iași, se va realiza la secretariatul baroului, în perioada 19-23 aprilie 2021.

Regulament privind utilizarea sistemului electronic de votare și Ghidul de utilizare al aplicației de alegeri pot fi vizualizate aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației. 

Sursa informației

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala
[Update: Regulament organizare alegeri – CAA] Baroul Iași. Adunare Generală Ordinară – Baroul Iași și CAA Filiala Iași – 7 mai 2021 was last modified: aprilie 12th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter