Baroul Galați. Informare a Curții de Apel Galați privind Sistemul Informatic „Transmitere Document Securizat (TDS)”

12 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 552

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 11 ianuarie 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității o informare a Curții de Apel Galați privind introducerea la nivelul tuturor instanțelor din circumscripția sa a Sistemului Informatic „Transmitere Document Securizat (TDS)”.

Sistemul informatic are două componente:

– prima constă în crearea dosarului electronic, prin scanarea tuturor documentelor depuse în dosarul instantei (cu păstrarea dosarului în format hârtie), operațiune care permite accesul părților și altor participanți la distantă, prin internet, la propriul dosar de judecată;
– a doua componentă constă în comunicarea electronică, prin e-mail și SMS, a documentelor (link-uri către cereri de chemare în judecată, întâmpinări, răspunsuri, hotărâri ș.a.) către părțile care sunt de acord cu această formă de comunicare.

Astfel, avocații […] pot avea acces în sistem și direct prin accesarea site-ului cagl.ro (sau cagalati.ro), urmând a primi prin SMS un cod pentru accesul în aplicația TOS.

Avocații […] pot încheia un protocol pentru comunicare electronică prin Curtea de Apel Galați pentru toate instantele din subordine, dispensând astfel de necesitatea de a-și da acordul pentru comunicare electronică în fiecare dosar și de primirea SMS-urilor cu codul de confirmare.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare conținutul informării Curții de Apel Galați privind Sistemul Informatic „Transmitere Document Securizat (TDS)”, astfel cum a fost publicat de către UNBR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației

Baroul Galați. Informare a Curții de Apel Galați privind Sistemul Informatic „Transmitere Document Securizat (TDS)” was last modified: ianuarie 12th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter