Baroul Dolj. Proiectul „Pas cu pas cresc demn” (4-15 iulie 2022)

16 iun. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 60

Baroul Dolj susține Proiectul „Pas cu pas cresc demn”, implementat de Asociația Dezvoltare și Psihoterapie prin Acțiune, care are în prim plan copiii victime ale violenței domestice și abuzurilor, scopul fiind îmbunătățirea pe termen lung a respectării drepturilor copilului, drepturilor copiilor cu dizabilități, ale minorilor aflați în detenție, inclusiv a celor de etnie romă.

Astfel, sesiunile de instruire din cadrul Baroului Dolj vor avea loc în perioada 4-15 iulie 2022, timp de 3-4 ore în fiecare zi (totalul orelor de instruire în luna iulie va fi de 30), în intervalul orar 13-17.00.

Printre tematicile abordate vor fi următoarele:

PSIHOEDUCAȚIE

− Noțiuni despre stres, anxietate și depresie; Abilități de comunicare; Cunoștințe despre traumă.

ALFABETIZARE EMOȚIONALĂ

− Limbajul trupului, limbajul non-verbal și paraverbal; Abilități de ascultare active; Identificarea emoțiilor și mesajelor transmise de beneficiari.

 INSTRUMENTE PENTRU STABILIZARE

− Menținerea calmului, prezenței și disponibilității față de client; Setarea de limite clare (crearea predictibilității ce ajută beneficiarii să se simtă în siguranță); Reasigurarea beneficiarilor ca se află într-un mediu sigur;  Asigurarea beneficiarilor că reacțiile lor sunt normale și că nu e nimic în neregulă cu ei.

TEHNICI DE SELF- CARE (GRIJĂ FAȚĂ DE SINE)

− Tehnici de respirație; Conștientizarea de sine; Tehnici de meditație.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați sursa informației.

(Copyright foto: freepik)

Sursa informației

📎 Vezi și Baroul Dolj. Ordinea de zi a ședinței de Consiliu din 9 iunie 2022

Baroul Dolj. Proiectul „Pas cu pas cresc demn” (4-15 iulie 2022) was last modified: iunie 16th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.