[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] Baroul Dolj. Ordinea de zi a ședinței de Consiliu din 19 august 2021

26 aug. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 52
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Ordinea de zi soluționată

Pe site-ul oficial (www.barouldolj.ro), Baroul Dolj a publicat ordinea de zi soluționată a ședinței de Consiliu din data de 19 august 2021.

Astfel, vă prezentăm, în continuare, principalele soluții adoptate de Consiliu:

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

− Se va organiza, în data de 24 septembrie 2021, la sediul Baroului Dolj, cu participare fizică și transmitere online, o masă rotundă privind sistemul de asigurare al avocaților;

− S-a luat act de modificarea termenului de depunere a dosarelor de înscriere la examenul de primire în profesie până la data de 25 august (inclusiv), urmează ca la data de 27 august, ora 12:00 să se desfășoare o ședință online pentru validarea înscrierilor;

− S-a luat act de propunerea cu privire la investiții și renovare vila Themis;

− S-a aprobat participarea Baroului Dolj la activitățile Școlii de vară cu suma de 3.000 de lei reprezentând cazare pentru 3 nopți la vila Themis; se vor organiza cursuri dedicate problemelor juridice trasfrontaliere în cadrul Centrului Transfrontalier Dolj-Vidin etc.

Ordinea de zi soluționată poate fi accesată aici.

Sursa informației


Pe pagina oficială (www.barouldolj.ro), Baroul Dolj a publicat ordinea de zi a ședinței de Consiliu din data de 19 august 2021, care va trata subiecte precum:

− Informare cu privire la organizarea, în luna septembrie, a unei mese rotunde privind sistemul de asigurare al avocaților;

− Informare cu privire la înscrierea la examenul de primire în profesie;

− Propunere cu privire la investiții și renovare vila Themis;

− Propunere privind participarea la organizarea cursurilor Școlii de vară-Facultatea de Drept.

Ordinea de zi a ședinței de Consiliu poate fi vizualizată aici.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și Baroul Dolj. Programul pentru vacanța judecătorească

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] Baroul Dolj. Ordinea de zi a ședinței de Consiliu din 19 august 2021 was last modified: august 25th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter