Baroul Dolj oferă sprijin material și asistență juridică pro bono persoanelor refugiate din Ucraina

28 feb. 2022
Vizualizari: 237

Baroul Dolj oferă sprijin material și asistență juridică pro bono persoanelor refugiate din Ucraina.

În acest sens, va fi organizat un punct de colectare unde vor fi depozitate produse neperisabile alimentare și de igienă donate refugiaților din Ucraina.

Totodată, persoanele refugiate urmează să primească asistență juridică pro bono și consiliere în ceea ce privește procedurile care trebuie urmate odată ce au ajuns în România. În acest sens, avocații care au disponibilitate să se implice voluntar pentru a oferi consiliere juridică se pot adresa decanului Baroului Dolj.

De asemenea, pe această cale, se face apel la toate persoanele care cunosc limba rusă/ucraineană în vederea sprijinirii intermedierii comunicării cu persoanele refugiate în vederea acomodării lor în România, traducerii consultațiilor juridice și a altor proceduri judiciare.

Astfel, atât colegii avocați, cât și cei care doresc să-i ajute pe cei aflați în nevoie, sunt așteptați la sediul Baroului Dolj.

Donațiile în bani (LEI) pot fi făcute în următorul cont bancar deschis în acest scop: BAROUL DOLJ, RO61BRDE170SV88611441700, deschis la BRD-GSG.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

 

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

 

VEZI ȘI [UPDATE: Ordinea de zi soluționată] Baroul Dolj. Ordinea de zi a ședinței de Consiliu din 17 februarie 2022

Baroul Dolj oferă sprijin material și asistență juridică pro bono persoanelor refugiate din Ucraina was last modified: februarie 28th, 2022 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.