Baroul Dolj dă ultima strigare pentru înscrierea în Registrul de Asistenţă Judiciară

7 sept. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 713

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul Dolj anunță faptul că obligația de înscriere în Registrul de Asistență Judiciară privește pe toți avocații din registru, precum și pe avocații care doresc să se înscrie pentru prima dată în S.A.J., având în vedere dispozițiile art. 80 din Legea nr. 51/1995 și Regulamentul S.A.J. potrivit cărora actualizarea Registrului de Asistență Judiciară pentru următorul an calendaristic se efectuează până la sfârșitul lunii septembrie a anului calendaristic precedent, 

Sancțiunea în cazul neformulării cererilor până la data de 30.09.2016 atrage imposibilitatea înscrierii în Registrul de Asistență Judiciară și implicit desfășurarea activității în cadrul S.A.J., se precizează în anunțul Baroului Dolj.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Sursa informației

Baroul Dolj dă ultima strigare pentru înscrierea în Registrul de Asistență Judiciară was last modified: septembrie 6th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter