Baroul Dolj cu privire la proiectul de modificare a Legii nr. 51/1995 pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat

15 iun. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 617

Despre

  • Opoziţia faţă de atitudinea exprimată de către Ministrul Justiţiei
  • Oportunitatea iniţierii unui protest

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul Baroului Dolj în ședința din data de 9 iunie 2016 a luat în discuție proiectul de modificare a Legii nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat, în contextul situației create ca urmare a informațiilor apărute în mass-media și care au dezinformat opinia publică cu privire la obiectivele și finalitatea acestui demers legislativ.

Consiliul Baroului Dolj își exprimă opoziția față de atitudinea exprimată de către ministrul justiției, doamna Raluca Prună, referitor la modificările care se propun a fi aduse Legii nr. 51/1995 privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Având în vedere Hotărârea din 4 iunie 2016, prin care Consiliul Uniunii Naționale a Barourilor din România a apreciat să lase la latitudinea Corpului profesional al avocaților din România inițierea de proteste și constatând că se impune a observa efectele discuțiilor purtate cu Ministrul Justiției în cadrul ședinței Consiliului UNBR din 4 iunie 2016, dar și forma proiectului de lege, așa cum va fi reflectată în Raportul Comisiei juridice a Camerei Deputaților, Consiliul Baroului Dolj va consulta colegii avocați cu privire la oportunitatea inițierii unui protest, urmând ca la ședința de consiliu din 7 iulie 2016, să se hotărască în acest sens.

Sursa informației

👍Vezi și: Concluziile întâlnirii Consiliului UNBR cu ministrul justiției privind proiectul de modificare a legii avocaturii

Baroul Dolj cu privire la proiectul de modificare a Legii nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat was last modified: iunie 14th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter