Baroul Dolj. Conferința „Impactul propunerilor de modificare ale legilor justiției și ale codurilor – în forma actuală – asupra activității avocaților”

21 mai 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 379

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț al Baroului Dolj, din data de 20 mai 2018, Baroul va organiza împreună cu Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților – ADSA, Conferința cu tema „Impactul propunerilor de modificare a legilor justiției și a codurilor – în forma actuală – asupra activității avocaților”.

Evenimentul va avea loc în ziua de vineri, 25 mai 2018, ora 13.00, la sediul Baroului Dolj din Municipiul Craiova, Bulevardul Carol I, nr. 1, Bloc 17D Scara 1.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Conform anunțului, conferința, moderată de av. Daniel Fenechiu, președinte al ADSA și vicepreședinte al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări din Senatul României, se dorește a fi o dezbatere deschisă și interactivă, axată pe opiniile, percepțiile și abordările confraților cu privire la propunerile de modificare ale legilor justiției și codurilor, precum și la impactul acestora asupra profesiei de avocat.

Atașăm mai jos afișul evenimentului astfel cuma a fost publicat de către Baroul Dolj.

Sursa informației

Baroul Dolj. Conferința „Impactul propunerilor de modificare ale legilor justiției și ale codurilor – în forma actuală – asupra activității avocaților” was last modified: mai 21st, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter