Baroul Dolj atrage atenția asupra necesității corelării venitului avocaților stagiari cu venitul minim garantat pe economie

23 ian. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 800

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Decanul Baroului Dolj, domnul Lucian-Bernd Săuleanu, supune atenției colegilor avocați necesitatea corelării venitului avocaților stagiari colaboratori sau salarizați în interiorul profesiei de avocat, cu venitul minim garantat pe economia națională, în conformitate cu prevederile art. 296 din Statutul profesiei de avocat.

Hotărârea de Guvern nr. 1/2017 stabilește salariul minim brut pe țară garantat în plată la 1.450 lei lunar, pentru un program complet de lucru, începând cu data de 01.02.2017.

Sursa informației 

Baroul Dolj atrage atenția asupra necesității corelării venitului avocaților stagiari cu venitul minim garantat pe economie was last modified: ianuarie 23rd, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter