Baroul Cluj. Depunerea referatelor în vederea plății onorariilor aferente lunii martie 2021

23 feb. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 33

Baroul Cluj (www.baroul-cluj.ro) a anunțat că depunerea referatelor în vederea plății onorariilor aferente lunii martie 2021 se va efectua în perioada 25-28 februarie 2021, prin intermediul poștei electronice, pe adresa de e-mail: [email protected].

De asemenea, referatele vor fi însoțite de adresele de repartiție, iar acolo unde este cazul, de sentințe/ încheieri/extrase din rechizitorii, care fac dovada acordării onorariilor. Pe de altă parte, referatele incomplete sau referatele a căror adresă lipsește vor fi respinse la decontare.

Totodată, fiecare adresă și referatul aferent vor fi scanate împreună, într-un singur PDF. Dacă se impune și scanarea altor documente doveditoare, acestea se vor scana în același folder cu adresa și referatul. De asemenea, nu este permisă comunicarea mai multor referate și adrese în același PDF.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Baroul Cluj. Termenul pentru achitarea obligațiilor de plată aferente lunilor septembrie și octombrie 2020

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

 

Baroul Cluj. Depunerea referatelor în vederea plății onorariilor aferente lunii martie 2021 was last modified: februarie 23rd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter