Baroul București. Stagiu de practică pentru auditorii de justiție

28 iul. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 206

Conform paginii oficiale (www.baroul-bucuresti.ro), Baroul București informează că, în anul 2021, stagiul de practică avocațială a auditorilor de justiție, cursanți ai INM, anul II, a fost planificat în perioada 27 septembrie-10 octombrie 2021.

Astfel, Baroul București solicită avocaților care doresc să participe la acest proiect să comunice următoarele date actualizate/completate:

− Manifestarea disponibilității de a colabora în cadrul proiectului în anul 2021;

− Numărul de auditori pe care aceștia pot să-l primească în practică (conform regulamentului, maxim 2 la un îndrumător), iar îndrumător poate fi numai un avocat definitiv cu vechime în profesie de cel puțin 8 ani (în acest scop, vor fi avuți în vedere numai îndrumătorii care pot asigura în mod efectiv activitate de îndrumare);

− Domeniul preponderent de activitate/specializare, adresa poștală completă, nr. tel.fix/mobil., nr. fax, adresa e-mail ale formelor de exercitare ale profesiei.

Nu în ultimul rând, informațiile vor fi comunicate până la data de 31 august 2021, la adresa de e-mail: [email protected], persoana de contact fiind Elena Radu.

Sursa informației

Vezi și Baroul București. Situația taxelor și contribuțiilor restante

Baroul București. Stagiu de practică pentru auditorii de justiție was last modified: iulie 28th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter