Baroul București. Sondaj de opinie efectuat de către CSM

16 ian. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 412

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit celor publicate pe site-ul oficial (www.baroul-bucuresti.ro), avocații din Baroul București sunt invitați să participe la realizarea activităților pe care le presupune sondajul de opinie efectuat de Consiliul Superior al Magistraturii, având ca finalitate percepția asupra sistemului judiciar și a actului de justiție.

Totodată, persoana de contact pentru avocații interesați în implicarea în proiect este dna E. Pitu (telefon: 021.311.19.30/202, fax: 021.313.86.31, e-mail: [email protected]).

Conferința Noi reglementări în agricultură

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare solicitarea CSM adresată avocaților din Baroul București, astfel cum a fost atașată în cadrul anunțului:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

Baroul București. Sondaj de opinie efectuat de către CSM was last modified: ianuarie 16th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter