Baroul București. Solicitarea Ambasadei Statelor Unite Mexicane din România

25 nov. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 50

Baroul București informează asupra solicitării primite, prin adresa nr. 10766/D/2022, din partea Ambasadei Statelor Unite Mexicane din România, în vederea comunicării unei liste cu avocați, vorbitori de limbă spaniolă sau engleză, specializați, de preferință, în Dreptul Familiei sau în Dreptul Muncii.

Obiectivul solicitării este integrarea avocaților într-o listă de profesioniști la care persoanele mexicane din România ar putea să apeleze în caz de necesitate sau urgență, si a îndeplini dispozițiile stabilite prin Convenția de la Viena privind relațiile consulare.

Avocații interesați sunt rugați să transmită intenția de a fi incluși în această listă la adresa de e-mail: [email protected].

Pentru informații suplimentare, vă invităm să consultați sursa informației.

(Copyright: freeepik.com)

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Sursa informației

Vezi și Baroul București. Precizări privind încasările contribuțiilor profesionale

 

Baroul București. Solicitarea Ambasadei Statelor Unite Mexicane din România was last modified: noiembrie 25th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.