Baroul București. Solicitare din partea Ambasadei Olandei

26 nov. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 397

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 26 noiembrie 2018, Baroul București informează avocații cu privire la adresa primită din partea Ambasadei Olandei, prin care se solicită o listă cu avocați din România, vorbitori de limba engleză, cu experiență în „recuperarea copiilor aflați în străinătate fără consimțământul părintelui custode”.

Astfel, avocații interesați vor contacta direct ambasada (persoană de contact – dna. Violeta Cozianu, tel: 0731.760.368, [email protected], [email protected]).

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Sursa informației

Baroul București. Solicitare din partea Ambasadei Olandei was last modified: noiembrie 26th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter