Baroul București. Situația restanțelor la bugetul baroului

15 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 276

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-bucuresti.ro), Consiliul Baroului București a luat act de continuarea procedurilor de verificare și notificare a avocaților care înregistrează restanțe la bugetul baroului, U.N.B.R sau la sistemul propriu de asigurări sociale.

Astfel, s-a constatat că din totalul avocaților cu drept de exercitare a profesiei, cei mai mulți au achitat la zi taxele și contribuțiile datorate.

Conferintele Video Universul Juridic

De asemenea, a rămas un număr considerabil de avocați care nu au înțeles să își îndeplinească obligațiile profesionale.

De reținut faptul că membrii baroului care înregistrează restanțe la plata contribuțiilor profesionale vor atrage măsura suspendării din funcție pe motiv de neplată. Aceasta poate fi ridicata numai după plata restanțelor și achitarea unei taxe în cuantum de 3.000 lei.

Pentru evitarea unei astfel de consecințe, Consiliul Baroului Bucuresti recomandă avocaților să achite contribuțiile profesionale restante până la data de 15 septembrie 2019.

 

Sursa informației

Baroul București. Situația restanțelor la bugetul baroului was last modified: iulie 15th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter