Baroul București. Serbarea de Crăciun destinată copiilor avocaților și angajaților

2 dec. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 115

Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro) a anunțat că Serbarea de Crăciun destinată copiilor avocaților și angajaților din cadrul Baroului, care are loc în Sala Pașilor Pierduți din Palatul de Justiție, nu se va materializa anul acesta într-o reuniune în cadru festiv, ca urmare a restricțiilor impuse de pandemia COVID-19.

Astfel, pentru a continua tradiția, Baroul București oferă cadouri copiilor avocaților și angajaților, prin livrare la adresa indicată de părinți.

Pentru a intra în posesia cadoului, avocații sunt rugați să își înscrie copiii până pe data de 11 decembrie 2020, ora 16:00, prin completarea aplicației electronice (înscriere aici), indicând numele și prenumele părintelui avocat, numărul dosarului profesional, numele și prenumele copilului, CNP-ul acestuia, adresa de livrare și numărul de telefon al părintelui.

Totodată, avocații care nu pot primi cadourile prin curier pot solicita aprobarea ridicării acestora de la sediul baroului, transmițând o cerere motivată la adresa de e-mail: [email protected]

De asemenea, avocații care doresc să prezinte pe site-ul baroului scurte materiale video cu momente artistice interpretate de copii, le pot transmite pe adresa de e-mail: [email protected].

 

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Baroul București. Seminar referitor la proiectul transnațional privind cooperarea judiciară în materie penală

Baroul București. Serbarea de Crăciun destinată copiilor avocaților și angajaților was last modified: decembrie 2nd, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter