[UPDATE: Continuare procedură de selecție] Baroul București. Selecție responsabil cu protecția datelor personale (DPO)

15 sept. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 197
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Continuare procedură de selecție

Baroul București informează avocații cu privire la continuarea procedurii organizate în vederea selecției de oferte pentru desemnarea Responsabilului cu protecția datelor personale (DPO), în baza Regulamentului GDPR.

Astfel, avocații pot vor trimite CV-ul și onorariul forfetar lunar solicitat, la adresa de e-mail [email protected], până la data de 30 septembrie 2022.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Sursa informației


Baroul București informează avocații cu privire la organizarea unei selecții în vederea desemnării Responsabilului cu protecția datelor personale (DPO), în conformitate cu cerințele Regulamentului GDPR.

Astfel, oferta trebuie să conțină CV-ul și onorariul forfetar lunar solicitat și se va transmite la adresa de e-mail [email protected], până la data de 10 august 2022.

Sursa informației

🔔Vezi și Baroul București. Plata onorariilor din oficiu

[UPDATE: Continuare procedură de selecție] Baroul București. Selecție responsabil cu protecția datelor personale (DPO) was last modified: septembrie 15th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.