Baroul București. Selecție avocați pentru dezbateri în Parlamentul României a unor proiecte de acte normative cu impact și asupra profesiei de avocat

4 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 637

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunțConsiliul Baroului București a luat act de solicitarea Uniunii Naționale a Barourilor din România pentru recomandarea unor avocați, inclusiv din Baroul București, care să reprezinte, pe bază de contract de asistență juridică, organele de conducere a profesiei de avocat la nivel național, cu ocazia dezbaterii în Parlamentul României a unor proiecte de acte normative cu impact și asupra profesiei de avocat.

În consecință, Consiliul Baroului București invită avocații interesați să transmită o scrisoare de intenție însoțită de un CV, urmând ca selecția efectivă să fie realizată de conducerea Uniunii Naționale a Barourilor din România.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită documentele solicitate la următoarea adresă de e-mail: [email protected], până la data de 15 ianuarie 2018.

Sursa informației

Baroul București. Selecție avocați pentru dezbateri în Parlamentul României a unor proiecte de acte normative cu impact și asupra profesiei de avocat was last modified: ianuarie 4th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter