Baroul București. Raportul anual din 2021 al Curții de Justiție a Uniunii Europene

18 nov. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 44

Baroul București informează asupra publicării Raportului anual din anul 2021 al Curții de Justiție a Uniunii Europene.

Raportul propune o imagine sintetică a activității Curții de Justiție și a Tribunalului în anul precedent, sub aspectele judiciar, instituțional și administrativ.

Difuzarea sa permite evidențierea hotărârilor care au o importanță deosebită în ceea ce privește influența lor pentru cetățenii europeni, dar și evocarea măsurilor pe care instituția le-a adoptat în anul 2021 pentru a combate efectele crizei legate de pandemia de Covid-19 și pentru a asigura continuitatea serviciului public al justiției europene.

Raportul poate fi consultat aici.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Sursa informației

Vezi și Baroul București. Invitație la Serbarea Pomului de Crăciun – 2022

 

Baroul București. Raportul anual din 2021 al Curții de Justiție a Uniunii Europene was last modified: noiembrie 18th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.