Baroul București. Proiectul internațional „Justiție prietenoasă pentru copii”

11 ian. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 81
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro) a invitat avocații care au participat, în calitate de avocați aleși sau din oficiu, la soluționarea unui caz penal în care a fost implicat un minor cu dizabilități mintale, victimă sau suspect/inculpat, să participe la derularea unui proiect internațional denumit „Justiție prietenoasă pentru copii”.

Astfel, aceștia pot contribui prin relatarea, în cadrul unui interviu, la distanță/corespondență electronică/telefonică (fără divulgarea datelor cu caracter personal), a experienței și opiniilor personale referitoare la soluționarea acestor cazuri.

Totodată, scopul acestei inițiative este acela de a îmbunătăți sistemele de justiție penală pentru a deveni mai prietenoase cu copiii-victime, dar și cu cei care au fost suspectați ori acuzați de săvârșirea unei infracțiuni, care se află într-o poziție vulnerabilă.

Adresa transmisă Baroului București de Fundația Centrul de Resurse Juridice poate fi vizualizată aici.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Baroul București. Ghidul orientativ al onorariilor minimale

Baroul București. Proiectul internațional „Justiție prietenoasă pentru copii” was last modified: ianuarie 11th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter