Baroul București. Proces-verbal de publicare a Proiectului – Registrul de Asistență Judiciară pentru anul 2021

13 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 146

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro) a publicat, marți, 13 octombrie 2020, la ora 12:00, Proiectul – Registrul de asistență judiciară pentru anul 2021, la sediul Serviciului de Asistență Judiciară și pe site-ul Baroului.

Astfel, contestațiile pot fi depuse până în data de 29 octombrie 2020, ora 12:00, la sediul Serviciului de Asistență Judiciară, potrivit dispozițiilor art. 17 din Regulamentul – Cadru pentru organizarea, funcționarea și atribuțiile serviciilor de asistență judiciară ale barourilor.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Proiectul – Registrul de asistență judiciară poate fi vizualizat aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Baroul București. Invitație la conferința Cybersecurity and Innovation

Baroul București. Proces-verbal de publicare a Proiectului – Registrul de Asistență Judiciară pentru anul 2021 was last modified: octombrie 13th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter