Baroul București. Precizări privind obligația de plată a contribuțiilor profesionale

17 mart. 2023
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 61

Baroul București informează avocații care înregistrează restanțe mai mari de 3 luni la plata contribuțiilor către bugetele Baroului București și/sau Uniunii Naționale a Barourilor din România și/sau Filialei București-Ilfov a Casei de Asigurări a Avocaților, sau care înregistrează întârzieri la plata angajamentelor asumate, să achite sumele restante până la data de 1 mai 2023.

Avocații care au motive temeinice pentru neexecutarea obligației de plată pot solicita eșalonări adresate, după caz, Consiliului Baroului București sau Filialei București-Ilfov a Casei de Asigurări a Avocaților, urmând să transmită o cerere motivată în acest sens.

❗❗ În ședința din 2 mai 2023, Consiliul Baroului București va evalua gradul de încasare a contribuțiilor profesionale, în vederea aplicării măsurilor legale privind suspendarea dreptului de exercițiu al profesiei.

(Copyright: freeepik.com)

Sursa informației

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Vezi și Baroul București. Plata onorariilor pentru asistență judiciară din oficiu

 

Baroul București. Precizări privind obligația de plată a contribuțiilor profesionale was last modified: martie 17th, 2023 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.