Baroul București facilitează organizarea unor stagii de practică pentru studenți

17 iun. 2015
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1768

Despre

  • Facultatea de Drept a Universitatății „Nicolae Titulescu”
  • Disponibilitatea de a primi studenții în practică
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul Baroului București a fost publicat un anunț prin care se pune în vedere faptul că un număr de 93 de studenți din cadrul Facultății de Drept, Universitatea „Nicolae Titulescu” din București, studenți anii III de studiu la forma de învățământ cu frecvență din anul universitar 2014-2015, și–au manifestat dorința de a efectua stagiul de practică în cadrul formelor de exercitare a profesiei de avocat din Baroul București.

Astfel, Baroul invită reprezentații profesiei să își exprime disponibilitatea de a primi studenții Facultății de Drept, Universitatea „Nicolae Titulescu” din București, în perioada 29 iunie 2015  – 10 iulie 2015, respectiv 2 iulie 2015 – 03 iulie 2015, la adresa de e-mail: [email protected].

Consultați anunțul publicat pe site-ul Baroului București (www.baroul-bucuresti.ro).

Baroul București facilitează organizarea unor stagii de practică pentru studenți was last modified: iunie 17th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter