Baroul București. Plăți oficii asistență judiciară

30 iun. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 98

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro) a publicat un comunicat prin care informează avocații interesați că au fost alocate fonduri necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență judiciară din oficiu la organele de urmărire penală, de către:

– Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București,  pentru luna aprilie-mai 2020;
– Curtea de Apel București, pentru luna mai 2020;
– D.I.I.C.O.T., pentru luna mai 2020.

Astfel, avocații îndreptățiți la plata onorariilor sunt invitați să se informeze telefonic, electronic sau personal, la sediul Baroului București, începând cu data de 30 iunie 2020, cu privire la sumele ce urmează a fi încasate.

De asemenea, transmiterea facturii se poate face și electronic, în vederea virării onorariilor cuvenite în contul deschis pentru forma de exercitare a profesiei, iar avocații care doresc să ridice sumele în numerar de la casierie se pot programa telefonic sau pe e-mail.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
Baroul București. Plăți oficii asistență judiciară was last modified: iunie 30th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter