Baroul București. Plata onorariilor pentru asistenţă judiciară din oficiu

11 mai 2023
Vizualizari: 103

Baroul București informează asupra onorariilor alocate pentru avocații care prestează asistență judiciară din oficiu.

În acest sens, au fost alocate de către:

– Parchetul de pe lângă Tribunalul București, fonduri necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna martie 2023 parțial (doar pentru PJ.3, PJ.4,P.J5).

– DNA, fonduri necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna martie 2023.

Avocații îndreptățiți la plata onorariilor sunt invitați să se informeze telefonic, electronic, pe adresa de e-mail: patricia.teugea@baroul-bucuresti.ro sau personal, la sediul Baroului București, începând cu data de 11 mai 2023, cu privire la sumele ce urmează a fi încasate.

Transmiterea facturii se poate face și electronic, în vederea virării onorariilor cuvenite în contul deschis pentru forma de exercitare a profesiei.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

De asemenea, pentru avocații care doresc să ridice sumele în numerar de la casierie, programarea se poate face telefonic ori pe e-mail.

Sursa informației

Vezi și Baroul București. Plata onorariilor pentru asistență judiciară din oficiu

 

Baroul București. Plata onorariilor pentru asistență judiciară din oficiu was last modified: mai 11th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.