Baroul București. Plata onorariilor din oficiu pentru luna mai 2018

30 iul. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 591

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 30 iulie 2018, Baroul București aduce la cunoștința celor interesați faptul că au fost alocate fondurile necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență juridică din oficiu – aferente lunii mai 2018.

Astfel, toți avocații îndreptățiți la plata onorariilor din oficiu sunt rugați să se prezinte la Baroul București, începând cu data de 30 iulie 2018, pentru completarea facturii în vederea virării banilor în contul deschis pe cabinet de avocat/persoană fizică autorizată sau pentru programare plată casierie.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Sursa informației

Baroul București. Plata onorariilor din oficiu pentru luna mai 2018 was last modified: iulie 30th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter