Baroul București. Plata onorariilor din oficiu pentru luna iunie 2015

1 sept. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 635
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Decanul Baroului București a publicat un anunț prin care înștiințează că au fost alocate fondurile aferente lunii iunie 2015, necesare plații onorariilor avocaților care prestează asistență juridică din oficiu și onorariile pentru curatorii speciali.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Toți avocații îndreptățiți la plata onorariilor din oficiu și curatorii speciali sunt rugați să se prezinte la Baroul București începând cu data de 1 septembrie 2015, pentru completarea facturii în vederea virării banilor în contul deschis pe cabinet de avocat ori persoană fizică autorizată sau pentru programarea plății la casierie.

Consultați sursa informațiilor, anunțul publicat de Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro).

Baroul București. Plata onorariilor din oficiu pentru luna iunie 2015 was last modified: septembrie 1st, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter