Baroul București. Plata onorariilor din oficiu

30 apr. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 297

Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro) a publicat un comunicat privind informarea avocaților interesați despre faptul că au fost alocate, de către Tribunalul București, fondurile necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență judiciară și a onorariile curatorilor speciali pentru luna martie 2020.

De asemenea, au fost alocate, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucuresti, fondurile necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență judiciară la organelor de urmărire penală pentru luna martie 2020.

Totodată, au fost alocate, de către Curtea de Apel București,  fondurile necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență judiciară din oficiu, la cererea instanțelor pentru luna martie 2020.

Avocații îndreptățiți la plata onorariilor sunt invitați să se informeze telefonic, electronic sau personal la sediul Baroului, începând cu data de 31 martie 2020, urmând ca expedierea facturii în vederea virării banilor în contul deschis pe cabinet de avocat/persoana fizică autorizată să se poată face și electronic sau informatic.

Nu în ultimul rând, pentru ridicarea sumelor în numerar va fi necesară o programare telefonică sau pe e-mail.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
Baroul București. Plata onorariilor din oficiu was last modified: aprilie 30th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter