[UPDATE: Fonduri pentru luna martie] Baroul București. Plata onorariilor din oficiu

10 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 228

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 10 mai 2019: Fonduri pentru luna martie 

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-bucuresti.ro), au fost alocate fondurile necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență judiciară din oficiu la cererea instanțelor judecătorești, pentru luna martie 2019 și onorariile curatorilor speciali, aferente lunii martie 2019.

Codul administrativ - 2019. Editie tiparita pe hartie alba

Fondurile necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență judiciară din oficiu la cererea organelor de urmărire penală, pentru luna martie 2019, vor fi alocate în următoarele zile.

De asemenea, atât avocații îndreptățiți la aceste onorarii, cât și curatorii speciali, sunt rugați să se prezinte la Baroul București, începând cu data de 9 mai 2019, pentru completarea facturii în vederea virării banilor:

– în contul deschis pe cabinet de avocat/persoană fizică autorizată;

– pentru programare în vederea plății la casierie.

Sursa informației

 


Potrivit unui anunț, au fost alocate fondurile necesare pentru plata onorariilor avocaților, care prestează asistență juridică din oficiu pentru luna februarie 2019, și onorariile curatorilor speciali aferente lunilor ianuarie și februarie 2019.

Astfel, începând cu data de 29 martie 2019, avocații îndreptăți trebuie să se prezinte la Baroul București pentru a completa factura în vederea virării banilor. Aceția se pot vira în contul deschis pe cabinetul de avocat/de persoana fizică autorizată sau pot fi ridicați de la casieria pe baza unei programări prealabile.

 

Sursa informației

[UPDATE: Fonduri pentru luna martie] Baroul București. Plata onorariilor din oficiu was last modified: mai 10th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter