Baroul București. Plata onorariilor din oficiu

31 aug. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 188

Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro) a publicat un comunicat prin care informează avocații interesați despre faptul că au fost alocate fonduri de către:

– Parchetul de pe lângă Tribunalul București -fonduri necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna iunie 2020;

De asemenea, sumele pentru referatele depuse în copie pentru luna iunie nu au fost virate, accestea vor fi plătite la primirea lor în original.

– D.I.I.C.O.T. – fonduri necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna iulie 2020.

Avocații îndreptățiți la plata onorariilor sunt invitați să se informeze telefonic, electronic sau personal la sediul Baroului, cu privire la sumele ce urmează a fi încasate, începând cu data de 31 august 2020, urmând ca transmiterea facturii, în vederea virării onorariilor cuvenite în contul deschis pentru forma de exercitare a profesiei, să se poată face și electronic.

Nu în ultimul rând, pentru ridicarea sumelor în numerar va fi necesară o programare telefonică sau pe e-mail.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
Baroul București. Plata onorariilor din oficiu was last modified: august 31st, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter