Baroul București. Plata oficiilor pentru asistență judiciară

31 ian. 2023
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 70

Baroul București informează despre alocarea către avocații interesați a fondurilor necesare plății onorariilor pentru prestarea asistenței judiciare din oficiu.

În acest sens, au fost alocate de către:

– Tribunalul București fonduri necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență judiciară din oficiu la cererea instanțelor judecătorești diferența de plată pentru luna noiembrie 2022.

– Parchetul de pe lângă Tribunalul București fonduri necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna octombrie-noiembrie 2022.

Avocații îndreptățiți la plata onorariilor sunt invitați să se informeze telefonic , electronic, pe e-mail: [email protected] sau personal, la sediul Baroului București, începând cu data de 31 ianuarie 2023, cu privire la sumele ce urmează a fi încasate.

Transmiterea facturii se poate face și electronic, în vederea virării onorariilor cuvenite în contul deschis pentru forma de exercitare a profesiei.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

De asemenea, pentru avocații care doresc sa ridice sumele în numerar de la casierie, programarea se poate face telefonic ori pe e-mail.

(Copyright: freeepik.com)

Sursa informației

Vezi și Baroul București. Plata oficiilor pentru asistență judiciară

 

Baroul București. Plata oficiilor pentru asistență judiciară was last modified: ianuarie 31st, 2023 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.