Baroul București. Plata oficiilor pentru asistență judiciară

31 ian. 2023
Vizualizari: 252

Baroul București informează despre alocarea către avocații interesați a fondurilor necesare plății onorariilor pentru prestarea asistenței judiciare din oficiu.

În acest sens, au fost alocate de către:

– Tribunalul București fonduri necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență judiciară din oficiu la cererea instanțelor judecătorești diferența de plată pentru luna noiembrie 2022.

– Parchetul de pe lângă Tribunalul București fonduri necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna octombrie-noiembrie 2022.

Avocații îndreptățiți la plata onorariilor sunt invitați să se informeze telefonic , electronic, pe e-mail: patricia.teugea@baroul-bucuresti.ro sau personal, la sediul Baroului București, începând cu data de 31 ianuarie 2023, cu privire la sumele ce urmează a fi încasate.

Transmiterea facturii se poate face și electronic, în vederea virării onorariilor cuvenite în contul deschis pentru forma de exercitare a profesiei.

De asemenea, pentru avocații care doresc sa ridice sumele în numerar de la casierie, programarea se poate face telefonic ori pe e-mail.

(Copyright: freeepik.com)

Sursa informației

Vezi și Baroul București. Plata oficiilor pentru asistență judiciară

 

Baroul București. Plata oficiilor pentru asistență judiciară was last modified: ianuarie 31st, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: