[UPDATE: Rezultate selecție] Baroul București. Organizarea unei selecții în vederea colaborării cu avocați membri ai Baroului

29 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
368 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 29 mai 2020: Rezultate selecție

Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro) a publicat rezultatele selecției avocaților interesați în reprezentarea Baroului prin formularea de plângeri penale împotriva celor care exercită profesia de avocat fără drept.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 18 mai 2020: Continuarea procedurii de selecție

Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro) a publicat un anunț privind continuarea selecției avocaților interesați în reprezentarea Baroului prin formularea de plângeri penale împotriva celor care exercită profesia de avocat fără drept.

Astfel, cei interesați pot transmite scrisori de intenție însoțite de o prezentare a activității profesionale până la data de 1 iunie 2020.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro) a publicat un anunț privind organizarea unei selecții în vederea colaborării cu avocați membrii ai Baroului, interesați în reprezentarea acestuia prin formularea de plângeri penale împotriva celor care exercită profesia de avocat fără drept.

Colaborarea se va concretiza prin încheierea unor contracte de asistență judiciară, iar cei interesați pot transmite scrisori de intenție, până la data de 20 aprilie 2020.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Baroul București. Plata onorariilor din oficiu

[UPDATE: Rezultate selecție] Baroul București. Organizarea unei selecții în vederea colaborării cu avocați membri ai Baroului was last modified: mai 29th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter