Baroul București. Măsurile aplicate pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2

19 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
293 views

Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro) a publicat o informare cu privire la măsurile aplicate pentru limitarea răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Astfel, săptămânal s-au efectuat operațiuni de dezinfectare și igienizare a spațiilor din sediul baroului și din spațiile avocațior aflate în incintele instanțelor de judecată.

De asemenea, spațiile baroului au fost dotate cu materiale dezinfectante pentru uzul angajaților și avocaților, fiind achiziționate lămpi ultraviolete bactericide pentru dezinfecția aerului și a suprafețelor și a fost montat un aparat pentru măsurarea temperaturii, la intrarea în sediul baroului.

Totodată, se recomandă avocaților să realizeze toate comunicările prin intermediul poștei electronice, răspunsurile la solicitări fiind comunicate prin e-mail, iar recomandarea de a se efectua plăți online pentru achitarea taxelor și contribuțiilor profesionale este menținută.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Inteligența artificială în materie penală

🔔Vezi și Baroul București. Rezultatul întâlnirii cu conducerea ÎCCJ privind accesul avocaților în sediul Înaltei Curți

Baroul București. Măsurile aplicate pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2 was last modified: noiembrie 19th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter