Baroul București. Măsurile aplicate pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2

19 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
233 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro) a publicat o informare cu privire la măsurile aplicate pentru limitarea răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Astfel, săptămânal s-au efectuat operațiuni de dezinfectare și igienizare a spațiilor din sediul baroului și din spațiile avocațior aflate în incintele instanțelor de judecată.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

De asemenea, spațiile baroului au fost dotate cu materiale dezinfectante pentru uzul angajaților și avocaților, fiind achiziționate lămpi ultraviolete bactericide pentru dezinfecția aerului și a suprafețelor și a fost montat un aparat pentru măsurarea temperaturii, la intrarea în sediul baroului.

Totodată, se recomandă avocaților să realizeze toate comunicările prin intermediul poștei electronice, răspunsurile la solicitări fiind comunicate prin e-mail, iar recomandarea de a se efectua plăți online pentru achitarea taxelor și contribuțiilor profesionale este menținută.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Baroul București. Rezultatul întâlnirii cu conducerea ÎCCJ privind accesul avocaților în sediul Înaltei Curți

Baroul București. Măsurile aplicate pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2 was last modified: noiembrie 19th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter