[CUM A FOST] Baroul București. Masa rotundă din 21 iunie 2019

21 iun. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 198

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Vineri, 21 iunie 2019, Baroul București a organizat Masa rotundă cu tema „Impactul legislației europene asupra profesiei de avocat. Colaborarea, în exercitarea profesiei de avocat, în Uniunea Europeană și în afara acesteia”.

Evenimentul a avut loc începând cu ora 9.30, fiind găzduit de Grand Hotel J.W. Marriott, Salonul D.

Dezbaterile au fost libere și interactive.

La eveniment au participat colegi din barourile din jurisdicția Curții de Apel București, alături de avocați români și străini.


Conform unui anunț publicat pe site-ul oficial (www.baroul-bucuresti.ro), Baroul București are plăcerea de a invita avocații la Masa rotundă cu tema „Impactul legislației europene asupra profesiei de avocat. Colaborarea, în exercitarea profesiei de avocat, în Uniunea Europeană și în afara acesteia”.

Evenimentul se va desfășura în data de 21 iunie 2019 la Grand Hotel J.W. Marriott, Salonul D, în intervalul orar 9:30-13:00.

Dezbaterile vor fi libere și interactive.

La eveniment vor participa colegi din barourile din jurisdicția Curții de Apel București, alături de avocați români și străini.

Înscrierile se pot face, în limita celor 60 de locuri disponibile. accesând următorul link: Înscriere eveniment.

Evenimentul este acreditat cu 5 puncte de pregătire profesională.

[CUM A FOST] Baroul București. Masa rotundă din 21 iunie 2019 was last modified: iunie 21st, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter