Baroul București. Masă rotundă despre profesia de avocat

12 iun. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 391
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț, Baroul București va organiza în data de 16 iunie a.c., la Palatul Parlamentului – Sala Drepturilor Omului, începând cu ora 10.00, o masă rotundă pentru analiză și schimb de experiență pe marginea unor subiecte de actualitate pentru profesia de avocat, alături de confrați din barourile din Nice, Frankfurt, Belgrad și Macedonia.

Fără a se limita la acestea, discuția va aborda următoarele subiecte:

„Limitele secretului profesional”;
„Onorariile minime, necesare? Dacă da, obligatorii?”;
„Publicitatea profesională”;
„Prezența și votul în adunările generale ale avocaților”;
„Specializarea avocaților”.

Totodată, înregistrarea video a evenimentului va fi disponibilă pe site-ul baroului, imediat după realizarea evenimentului.

În limita locurilor disponibile, avocații din Baroul București pot participa gratuit la dezbateri, înscrierea urmând a se efectua la următoarea adresă de e-mail: [email protected]

Sursa informației

Baroul București. Masă rotundă despre profesia de avocat was last modified: iunie 12th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter