Baroul București a publicat lista curatorilor speciali pentru anul 2015

8 oct. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1312
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Lista curatorilor speciali, întocmită în baza dispozițiilor art. 58 alin. (3) din Noul Cod de Procedură Civilă [Numirea acestor curatori se va face de instanța care judecă procesul, dintre avocații anume desemnați în acest scop de barou pentru fiecare instanță judecătorească. Curatorul special are toate drepturile și obligațiile prevăzute de lege pentru reprezentantul legal], se constituie prin intermediul Serviciului de Asistenta Juridică, care înființează Registrul curatorilor speciali în care se pot înscrie avocații membri ai Baroului București, în urma opțiunilor exprimate, a anunțat Baroul.

Lista curatorilor speciali se comunică periodic tuturor instanțelor de judecată. Înscrierile în Registrul curatorilor speciali se efectuează în perioadele 1-15 ianuarie și 1-15 iulie ale fiecărui an.

Inteligența artificială în materie penală

Numărul de cont unic deschis la BCR Sucursala Lipscani pentru virarea sumelor acordate avocaților care îndeplinesc activitatea de curator special este : RO51RNCB0090005630040008; CIF 4283155.

Consultați lista de curatori speciali pentru anul 2015, publicată de Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro).

Vezi și: Analiza dispozițiilor alin. (2) al art. 150 NCC. Problematica instituirii curatelei în situația inexistenței contrarietății de interese între minor și reprezentantul său legal

Baroul București a publicat lista curatorilor speciali pentru anul 2015 was last modified: octombrie 8th, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter