Baroul București. Invitație la seminarul organizat de Centrul Român de Politici Europene

31 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 230

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-bucuresti.ro), Baroul București anunță organizarea seminarului dedicat studiului amănunțit al Directivei (UE) 2016/343 privind consolidarea anumitor aspect ale prezumției de nevinovăție și a dreptului de a fi prezent la procesul în cadrul procedurilor penale.

Acest seminar este implementat de către Centrul Român de Politici Europene și va avea loc în data de 9 august 2019, între orele 10:00- 14:00 la Golden Tulip Victoriei (București).

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Seminarul este dedicat, în mod principal, avocaților stagiari și avocaților definitivi tineri.

Persoanele interesate sunt invitate să depună o cerere prin care să-și manifeste opțiunea, la adresa de e-mail: [email protected], până la data de  5 august 2019.

 

Sursa informației

Baroul București. Invitație la seminarul organizat de Centrul Român de Politici Europene was last modified: iulie 31st, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter