Baroul București. Invitație la opinie asupra conținutului Ghidului de bune practici privind relaţia sistemului judiciar cu celelalte profesii juridice

24 feb. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 264
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-bucuresti.ro), Baroul București a lansat o invitație către avocați, membri ai acestuia, de a transmite observațiile și propunerile acestora față de conținutul Ghidului de bune practici privind relația sistemului judiciar cu celelalte profesii juridice.

Invitația a fost lansată în urma implementării de către Consiliul Superior al Magistraturii a proiectului „TAEJ – Transparență, accesibilitate și educație juridică prin îmbunătățirea comunicării publice la nivelul sistemului judiciar”, având ca obiectiv general îmbunătățirea și abordarea unitară a comunicării publice la nivelul sistemului judiciar, asigurarea unei transparențe sporite în interiorul și exteriorul sistemului, precum și îmbunătățirea accesului la justiție prin creșterea gradului de informare, conștientizarea drepturilor cetățenilor și dezvoltarea culturii juridice.

În data de 7 februarie 2020, la București, a avut loc Conferința de diseminare a Ghidului de bune practici privind relația sistemului judiciar cu celelalte profesii juridice, în special avocați, în cadrul căreia a fost prezentat Ghidul mai sus menționat.

Pentru a vizualiza Ghidul de bune practici TAEJ, apăsați aici.

Pentru mai multe detalii, puteți accesați sursa informației.

Sursa informației

Baroul București. Invitație la opinie asupra conținutului Ghidului de bune practici privind relația sistemului judiciar cu celelalte profesii juridice was last modified: februarie 24th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter