Baroul București. Invitație la formare profesională în Roma

2 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 399

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț publicat pe site-ul Baroului București, urmează să fie selectați zece avocați în vederea participării la cursul care va avea loc în Roma, Italia în perioada 18 – 20 septembrie 2019.

Cursul va avea ca temă prelucrarea datelor cu caracter personal conform prevederilor Directivei UE 2016/680 și a Regulamentului UE 2016/679. Mai mult decât atât, participanții vor replica acest curs în Romania, în luna aprilie 2020.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Persoanele interesate vor transmite un CV în format european atat în limba română, cât și în limba engleza, cu condiția îndeplinirii cumulative a celor două criterii, respectiv :

–  minimum trei ani vechime în domeniul juridic;

–  să nu fi primit sancțiuni pe tema prelucrării datelor cu caracter personal în ultimii trei ani.

Termenul de raspuns este 5 aprilie 2019. 

Sursa informației

Baroul București. Invitație la formare profesională în Roma was last modified: aprilie 2nd, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter