Baroul București. Invitație la consultare publică: Proiectul „Medierea – politică publică eficientă în dialogul civic”

25 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 321
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 21 februarie 2019, publicat pe site-ul Baroului București (www.baroul-bucuresti.ro), avocații sunt invitați să își exprime opinia față de Proiectul „Medierea – politică publică eficientă în dialogul civic”, finanțat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, Axa Prioritară 1 – Administrație publică și sistem judiciar eficiente, Componenta 1- „Creșterea capacității ONG-urilor și a partenerilor sociali de a formula politici publice alternative”, cod proiect SIPOCA 269 și implementat de Centrul de Mediere și Arbitraj ProPact în parteneriat cu Universitatea Andrei Șaguna din Constanța.

Cei interesați sunt invitați să găsească mai multe informații pe site-ul proiectului http://www.mediereapoliticapublica.ro/.

De asemenea, Anexa 2 a Instrumentului de monitorizare și evaluare a politicilor publice în domeniul medierii – „Formular ON-LINE de monitorizare și evaluare a politicilor publice în domeniul medierii pentru alte părți interesate (altele decât mediatorii)” – este accesibilă online la adresa http://www.mediereapoliticapublica.ro/anexa-2-formular-de-monitorizare-si-evaluare-a-politicilor-publice-in-domeniul-medierii-pentru-alte-parti-interesate-altele-decat-mediatorii.html.

Sursa informației

Baroul București. Invitație la consultare publică: Proiectul „Medierea – politică publică eficientă în dialogul civic” was last modified: februarie 25th, 2019 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter