Baroul București. Invitație din partea Baroului Paris

29 iun. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 74

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro) a publicat un comunicat prin care informează despre organizarea, de către Baroul Paris, a unei noi ediții a Campusului Paris, eveniment anual dedicat formării continue a avocaților parizieni.

De asemenea, webinariile animate de către cei mai buni experți din cadrul Baroului Paris se vor desfășura în perioada 6 și 9 iulie 2020 și vor fi disponibile, pentru prima dată, tuturor avocaților din lume care cunosc limba franceză ca limbă de lucru, deoarece activitățile se vor desfășura integral online.

Pentru înscriere, apăsați aici.

 

Pentru detalii suplimentare, accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Baroul București. Concursul Internațional „ERA Young Lawyers Contest”

Baroul București. Invitație din partea Baroului Paris was last modified: iunie 29th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter